EXPRO

EXPRO is een IT-consultancy gelegen aan Demmersweg 66 in Hengelo.

Meer informatie over EXPRO in Hengelo

EXPRO is een bedrijf met meer dan 65 professionals op het gebied van industriële automatisering, kantoorautomatisering, IT, internet en telecom. Ze hebben 3 divisies en vestigingen in Hengelo, Laren, Gorinchem en Assen, waarmee ze klanten door heel Nederland bedienen. EXPRO IT is een landelijk opererende IT service provider die onder andere diensten aanbiedt op het gebied van cloud computing, virtualisatie en beveiliging. EXPRO telecom is een internet- en telecomprovider die vaste en mobiele internetverbindingen en telefoniediensten aanbiedt. EXPRO engineering is een technisch ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in electrical engineering en software engineering. Het bedrijf werkt samen met zowel MKB-bedrijven als grootzakelijke opdrachtgevers.

Wil je weten wat EXPRO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EXPRO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EXPRO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EXPRO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar EXPRO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EXPRO

Bezoekers bekeken ook