Extended Beauty

Extended Beauty is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Pieter de Hoochstraat 12 in Hengelo.

Meer informatie over Extended Beauty in Hengelo

Extended Beauty in Hengelo is dé schoonheidsspecialiste waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je kunt overgeven aan ontspanning en tijd voor jezelf. In haar salon aan huis zorgt de schoonheidsspecialiste met kennis en passie ervoor dat je de beautybehandeling krijgt die je verdient. Ze luistert naar jouw persoonlijke wensen en past een passende behandeling toe met producten van Dermalogica, Casmara en Sure Medical en OxyGeneo. Naast reguliere behandelingen kun je bij Extended Beauty ook terecht voor een all-in bruidsarrangement. De contactinformatie van de salon is te vinden op de website en de openingstijden zijn flexibel.

Wil je weten wat Extended Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Extended Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Extended Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Extended Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Extended Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Extended Beauty

Bezoekers bekeken ook