Ezendam Rijopleidingen

Ezendam Rijopleidingen is een Rijschool gelegen aan Haaksbergerstraat 195 in Hengelo.

Meer informatie over Ezendam Rijopleidingen in Hengelo

Bij Ezendam Rijopleidingen kan je op een betaalbare en op maat gemaakte cursus je rijbewijs halen. Ze bieden rijlessen aan voor auto, motor, bromfiets en aanhanger. De rijlessen kunnen worden gevolgd in de vorm van losse lessen, pakketten of spoedopleidingen. Ezendam Rijopleidingen is al meer dan dertig jaar actief in verkeerseducatie en is gecertificeerd door het CBR. Ze werken met Rijlesplanner, een digitale leeromgeving waar leerlingen altijd en overal toegang hebben tot hun planning, betalingen en vorderingen. Ouders en begeleiders kunnen ook toegang krijgen tot Rijlesplanner. Ezendam Rijopleidingen is duidelijk en transparant en kan gemachtigd worden met DigiD. Je kunt bij hen terecht voor het aanvragen van een begeleiderpas voor 17-jarigen en voor antwoorden op al je vragen over het rijbewijs.

Wil je weten wat Ezendam Rijopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ezendam Rijopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ezendam Rijopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ezendam Rijopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Ezendam Rijopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ezendam Rijopleidingen

Bezoekers bekeken ook