Fabulous Hairstudio V.O.F.

Fabulous Hairstudio V.O.F. is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Willem de Merodestraat 96 in Hengelo.

Meer informatie over Fabulous Hairstudio V.O.F. in Hengelo

Bij Fabulous Hairstudio in Hengelo kun je terecht voor de perfecte verzorging van je haar, wimpers en nagels. Het team staat dagelijks klaar om je persoonlijk en professioneel te helpen, zodat je altijd met een glimlach naar buiten gaat. Ze werken met professionele kappersproducten van de beste kwaliteit. Nieuw bij Fabulous Hairstudio is de pijnloze laserbehandeling voor ontharing met de diode laser, geschikt voor alle huid- en haartypes. Je kunt contact opnemen voor een afspraak, maar ook zonder afspraak ben je welkom in het salon. Volg Fabulous Hairstudio op Instagram en bezoek hun account voor meer informatie. Het salon is gevestigd in Winkelcentrum Groot-driene in Hengelo.

Wil je weten wat Fabulous Hairstudio V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fabulous Hairstudio V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fabulous Hairstudio V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fabulous Hairstudio V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fabulous Hairstudio V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fabulous Hairstudio V.O.F.

Bezoekers bekeken ook