Fauteuil Plaza

Fauteuil Plaza is een Woonwinkel gelegen aan Vosboerweg 7 /A in Hengelo.

Meer informatie over Fauteuil Plaza in Hengelo

Fauteuil Plaza Hengelo is een meubelzaak in Hengelo die een actuele collectie relaxstoelen van topkwaliteit aanbiedt. Op de website krijgt men een goede indruk van het aanbod, maar het is ook mogelijk om de stoelen in de showroom te komen bekijken en het zitcomfort te ervaren. De prijzen zijn inclusief garantie. Hans Deters is de eigenaar van de zaak en verwelkomt klanten graag in de showroom. Hij adviseert bij de aankoop van een relaxstoel of bijzetfauteuil en is bereikbaar via mail of telefoon. De relaxstoelen zijn comfortabel en kunnen handmatig of elektrisch versteld worden, inclusief een verstelbare neksteun. Daarnaast worden ze meestal zonder meerprijs op maat gemaakt. De openingstijden van de showroom zijn van dinsdag tot en met zaterdag, en op zondag is de zaak gesloten.

Wil je weten wat Fauteuil Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fauteuil Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fauteuil Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fauteuil Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fauteuil Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fauteuil Plaza

Bezoekers bekeken ook