FBK Stadion

FBK Stadion is een Atletiekbaan gelegen aan Veldwijk, Kuipersdijk 40 in Hengelo.

Meer informatie over FBK Stadion in Hengelo

Op zondag 5 november is er een gezellige dag gepland bij MPM Hengelo, een sportieve en gezellige atletiekvereniging. Op deze dag kun je deelnemen aan verschillende activiteiten zoals wandelen, crossen en een pubquiz. Het is mogelijk om je nu al aan te melden voor deze dag. MPM Hengelo staat bekend om zijn gepassioneerde en gediplomeerde trainers die klaarstaan om iedereen wegwijs te maken in de atletiek, zowel op wedstrijdniveau als recreatief. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen een plek en een uitdaging binnen deze vereniging.

Wil je weten wat FBK Stadion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FBK Stadion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FBK Stadion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FBK Stadion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar FBK Stadion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FBK Stadion

Bezoekers bekeken ook