Feel Free & Dance

Feel Free & Dance is een Dansschool gelegen aan H. Leefsmastraat 21 in Hengelo.

Meer informatie over Feel Free & Dance in Hengelo

Dansstudio Feel Free & Dance is een dansstudio gevestigd in Hengelo die paaldanslessen en exotic pole lessen aanbiedt. De studio richt zich op iedereen die op zoek is naar een uitdagende sport waarbij plezier, energie en het versterken van het lichaam en zelfvertrouwen centraal staan. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde en enthousiaste docenten in een veilige omgeving. Naast de 10 weken cursussen voor beginners, kunnen mensen ook workshops volgen voor activiteiten zoals paaldansen, twerken, dansen op hakken en teasen. De oprichtster, Ellen Vosmer, deelt haar passie voor dansen en streeft ernaar om mensen in hun kracht te zetten en te laten genieten op hun eigen manier. Naast paaldanslessen biedt de studio ook andere lessen aan, zoals Exotic Pole en Zumba.

Wil je weten wat Feel Free & Dance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Feel Free & Dance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Feel Free & Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feel Free & Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Feel Free & Dance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Feel Free & Dance

Bezoekers bekeken ook