Fit-Fight Dojo

Fit-Fight Dojo is een Sportclub gelegen aan Oude Boekeloseweg 31 in Hengelo.

Meer informatie over Fit-Fight Dojo in Hengelo

Bij Fit-Fight Dojo is iedereen welkom, ongeacht leeftijd. Hier leer je niet alleen zelfverdediging, maar ook respect afdwingen. Of je nu jong of oud bent, je kunt hier zelfverzekerd worden en leren voor jezelf en anderen op te komen. Fit-Fight Dojo biedt verschillende vechtsporten aan, zoals Fit-kickboxing en Bokszaktrainingen, maar ook Functional krachttraining en Yoga. Naast vechtsporten helpen de trainingen je sterker en fitter te worden. Er is ook nieuws over MMA/BJJ en CrossBox trainingen. Fit-Fight Dojo is op zoek naar sponsoren om bedrijven de mogelijkheid te bieden hun werknemers een gezonde levensstijl aan te bieden.

Wil je weten wat Fit-Fight Dojo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit-Fight Dojo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit-Fight Dojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit-Fight Dojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fit-Fight Dojo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit-Fight Dojo

Bezoekers bekeken ook