Fit Impulz

Fit Impulz is een Personal trainer gelegen aan Bornsestraat 400 in Hengelo.

Meer informatie over Fit Impulz in Hengelo

Impuls training, ook wel bekend als EMS training, stimuleert het samentrekken van spieren door middel van elektrische impulsen. Deze impulsen worden gegenereerd door een kabelloos apparaat en staan via bluetooth in verbinding met de huid. Tijdens een EMS training van 20 tot 25 minuten, onder begeleiding van een personal trainer, kunnen verschillende voordelen worden ervaren. Zo kan het rugproblemen verminderen door het sterker maken van de rugspieren, kunnen spieren worden ontwikkeld door de pads op de juiste spiergroepen te plaatsen, kan de stofwisseling worden geoptimaliseerd om gewicht te verliezen en cellulitis te verminderen, en worden gewrichten niet overbelast, waardoor slijtage wordt voorkomen. Daarnaast kan EMS training zorgen voor een verbeterde houding en meer energie, en kan het een effectieve behandeling zijn tegen cellulitis. Een proeftraining kan worden aangevraagd bij Fit Impulz, gevestigd in Hengelo.

Wil je weten wat Fit Impulz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Impulz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Impulz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Impulz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fit Impulz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Impulz

Bezoekers bekeken ook