Fit In Twente - Personal Training in Hengelo

Fit In Twente - Personal Training in Hengelo is een Personal trainer gelegen aan Bornsestraat 400 in Hengelo.

Meer informatie over Fit In Twente - Personal Training in Hengelo in Hengelo

Onze personal trainer in Hengelo zorgt voor optimaal resultaat. In onze studio in Hengelo bieden wij personal training aan. Onze personal trainer traint met u op een tijdstip dat voor u uitkomt, en als u wilt kan een online personal trainer een programma voor u thuis verzorgen. Wat wilt u bereiken met uw personal trainer? Een personal trainer zorgt voor uitdaging! De voordelen van een personal trainer in Hengelo zijn het aanleren van de juiste technieken, effectief trainen waardoor tijd bespaard wordt, de trainer is de stok achter de deur, de trainingen en voedingsschema's worden op maat gemaakt en uw lichaam verandert door de trainingen. Wij zijn ook actief als personal trainer in Oldenzaal, Borne, Haaksbergen en Twente. Ons doel is om de levensstijl van mensen te verbeteren en te ondersteunen met voldoende beweging, voedingsadviezen en gedragsverandering.

Wil je weten wat Fit In Twente - Personal Training in Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit In Twente - Personal Training in Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit In Twente - Personal Training in Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit In Twente - Personal Training in Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fit In Twente - Personal Training in Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit In Twente – Personal Training in Hengelo

Bezoekers bekeken ook