fit20 Hengelo

fit20 Hengelo is een Personal trainer gelegen aan Demmersweg 66 in Hengelo.

Meer informatie over fit20 Hengelo in Hengelo

Bij fit20 Hengelo kun je wekelijks een 20 minuten durende personal training volgen. Deze training is altijd op afspraak en je wordt persoonlijk begeleid. Er zijn maximaal drie personen aanwezig in de trainingsruimte. Je kunt gewoon je dagelijkse kleding dragen tijdens de training, omdat je niet zult transpireren en dus niet hoeft te douchen of om te kleden. Er zijn geen kleedruimtes of douches aanwezig, maar wel een optimaal binnenklimaat. Fit20 nodigt je graag uit voor een kennismakingstraining waarbij resultaat gegarandeerd is en je persoonlijke begeleiding krijgt. Je hoeft je niet om te kleden en hebt een vaste afspraak. Je kunt alleen trainen of samen met iemand anders. De succesformule van fit20 Hengelo heeft al meer dan 17.000 klanten en meer dan 1 miljoen trainingen gegeven. Ze hebben meer dan 100 studio's in Nederland en zijn wereldwijd actief met studio's in onder andere het Verenigd Koninkrijk, België, Qatar, Nieuw-Zeeland en Amerika.

Wil je weten wat fit20 Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar fit20 Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Hengelo

Bezoekers bekeken ook