Fitaholics Personal Training

Fitaholics Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Beekstraat in Hengelo.

Meer informatie over Fitaholics Personal Training in Hengelo

Fitaholics biedt verschillende trainingen aan, waaronder Duo Personal Training, Coaching en Personal Training. Duo Personal Training is geschikt voor mensen die graag samen met een vriend of vriendin trainen, terwijl ze toch individuele aandacht krijgen. Coaching is gericht op het bereiken van jouw persoonlijke doelen op het gebied van training en voeding. Je wordt begeleid door een ervaren personal trainer en maakt gebruik van een handige app voor overzichtelijkheid. Daarnaast is er een facebookgroep waar je vragen kunt stellen en live sessies kunt bijwonen. Fitaholics biedt ook Fit & Gezondheidstraining aan voor bedrijven, waarbij medewerkers kunnen werken aan een gezondere levensstijl. Tot slot is er Personal Training in de studio, waarbij je samen met de trainer traint en gebruik kunt maken van professionele trainingsmaterialen.

Wil je weten wat Fitaholics Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitaholics Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitaholics Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitaholics Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fitaholics Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitaholics Personal Training

Bezoekers bekeken ook