Fitpunt Sportcentrum Hengelo

Fitpunt Sportcentrum Hengelo is een Sportschool gelegen aan P.C. Hooftlaan 50 Via, Korenbloemstraat in Hengelo.

Meer informatie over Fitpunt Sportcentrum Hengelo in Hengelo

Fitpunt is een sportschool in Hengelo waar je terecht kunt voor allerlei soorten fitness. Of je nu fitter, slanker of sterker wilt worden, Fitpunt biedt de oplossing. Je kunt individueel of in groepsverband sporten, en er is ook de mogelijkheid om begeleiding te krijgen van een personal trainer. De sportschool biedt verschillende sportlessen aan, waaronder judo voor de jeugd. Er zijn verschillende lidmaatschapsvormen waaruit je kunt kiezen, en je kunt een fit-test doen om te bepalen welk abonnement het beste bij je past. Fitpunt organiseert regelmatig evenementen, zoals fotoshoots en workshops over sport en voeding. Daarnaast bieden ze verschillende abonnementen aan, zoals het Fit! abonnement waarbij je één keer per week kunt sporten, en het Fitter!! abonnement waarbij je onbeperkt kunt sporten inclusief begeleiding en trainingsschema's. Ook is er een speciaal abonnement voor de jeugd. Fitpunt heeft een agenda met verschillende activiteiten, zoals spinninglessen, yogalessen en workshops.

Wil je weten wat Fitpunt Sportcentrum Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitpunt Sportcentrum Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitpunt Sportcentrum Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitpunt Sportcentrum Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fitpunt Sportcentrum Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitpunt Sportcentrum Hengelo

Bezoekers bekeken ook