Fitwinkel Hengelo

Fitwinkel Hengelo is een Fitnesswinkel gelegen aan Torenlaan 24, 24 in Hengelo.

Meer informatie over Fitwinkel Hengelo in Hengelo

Fitwinkel Hengelo is een specialist op het gebied van fitnessapparatuur en vechtsportartikelen. Ze leveren in verschillende regio's, waaronder Hengelo, Enschede, Twente, Overijssel, Gelderland, Drenthe en delen van Duitsland. Als je op zoek bent naar (kick)boksuitrusting, kun je langskomen in de showroom waar ze een groot aanbod hebben. Daarnaast richten ze al meer dan 15 jaar PT-Studio's, fysiopraktijken, crossfit ruimtes en bedrijfsfitness in. Ze hebben ervaring en kunnen je adviseren in de showroom of op locatie. In januari zijn ze de hele maand geopend, zelfs op zondag. Je kunt ook de nieuwsbrief van Fitwinkel Hengelo inschrijven en kans maken op een cadeaubon ter waarde van €500,-.

Wil je weten wat Fitwinkel Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitwinkel Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitwinkel Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitwinkel Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fitwinkel Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitwinkel Hengelo

Bezoekers bekeken ook