Fitwinkel.nl

Fitwinkel.nl is een Fitnesswinkel gelegen aan Twekkelerweg 263 in Hengelo.

Meer informatie over Fitwinkel.nl in Hengelo

Fitwinkel biedt een breed scala aan fitnessapparatuur voor zowel professionals als bedrijven. Ze hebben een assortiment van professionele fitnessapparatuur samengesteld, geschikt voor fysiotherapiepraktijken, sportscholen en bedrijfsfitnessruimtes. Met merken als Life Fitness, Ergo-Fit en Flow Fitness kunnen ze kwaliteit en professionaliteit garanderen. Daarnaast kunnen ze ook fitnessruimtes voor bedrijven inrichten, inclusief cardiotoestellen, bureaufietsen en loopbanden. Fitwinkel heeft ook een ruime selectie hometrainers, loopbanden, crosstrainers, roeitrainers en indoor fietsen. Ze bieden advies en ondersteuning, zowel voor als na de aankoop. Ook hebben ze verschillende soorten homegyms/krachtstations voor een complete krachttraining. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon van €500,-.

Wil je weten wat Fitwinkel.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitwinkel.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitwinkel.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitwinkel.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fitwinkel.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitwinkel.nl

Bezoekers bekeken ook