Flink - Hengelo, Center

Flink - Hengelo, Center is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Nieuwstraat 39 in Hengelo.

Meer informatie over Flink - Hengelo, Center in Hengelo

Flink is een bezorgservice die alles heeft wat je nodig hebt. Ze bezorgen meer dan 2200 producten, van verse producten tot huishoudelijke artikelen, en dit alles snel bij je thuis. Met Flink bespaar je kostbare tijd, omdat je alles wat je nodig hebt met één druk op de knop kunt bestellen. Ze hebben al je favoriete A-merken en een assortiment tegen lage prijzen beschikbaar. Je hoeft nooit meer in de rij te staan ​​en hebt meer tijd voor belangrijke dingen. Flink bezorgt al je weekboodschappen, inclusief verse producten. Het bestellen gaat gemakkelijk via de app of webshop. Flink is actief in meer dan 100 steden en breidt zich steeds verder uit. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst als Flink nog niet in jouw stad beschikbaar is. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om als rider bij Flink te werken. Download de Flink-app nu en krijg al je boodschappen snel en gemakkelijk thuisbezorgd.

Wil je weten wat Flink - Hengelo, Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flink - Hengelo, Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flink - Hengelo, Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flink - Hengelo, Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Flink - Hengelo, Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flink – Hengelo, Center

Bezoekers bekeken ook