Flow yoga Hengelo

Flow yoga Hengelo is een Sportschool gelegen aan Loweg 43 in Hengelo.

Meer informatie over Flow yoga Hengelo in Hengelo

Bij Flow Yoga in Hengelo kun je Dru yoga beoefenen, waarbij vloeiende bewegingsreeksen zorgen voor een flow in de oefeningen. De yogales wordt op bijpassende muziek uitgevoerd en ademhaling speelt een belangrijke rol. Door bewust te ademen en verschillende ademhalingstechnieken toe te passen, wordt het effect van de yogales vergroot. Ontspanning is ook een belangrijk aspect van de les, waarbij het lichaam de tijd krijgt om te herstellen en rust in de geest wordt gecreëerd. Het houden van een soepele wervelkolom bevordert de soepelheid van het hele lichaam. Naast Dru yoga biedt Flow Yoga ook qigong en meditatie aan. Tijdens de Dru yoga & meditatieles worden verschillende vormen van Dru yoga, qigong en meditatie beoefend, waarbij het lichaam eerst wordt bewogen voordat er wordt gemediteerd. Meditatie heeft vele voordelen, zoals stressvermindering, betere slaap, verhoogde concentratie en een sterker immuunsysteem. De yogales wordt afgesloten met thee en een inspirerend verhaal. De groepsles wordt gegeven op woensdagavond en kost €14,50 per les. Helaas is de groep voor dit seizoen al vol en zijn proeflessen momenteel niet mogelijk. De lessen worden gegeven door Manja Haze, die zelf jarenlang yoga en meditatie beoefent en zich gespecialiseerd heeft in Dru yoga, Dru meditatie en qigong. Yoga, med.

Wil je weten wat Flow yoga Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flow yoga Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flow yoga Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flow yoga Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Flow yoga Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flow yoga Hengelo

Bezoekers bekeken ook