Foto Bertelink

Foto Bertelink is een Fotowinkel gelegen aan Langestraat 20 in Hengelo.

Meer informatie over Foto Bertelink in Hengelo

Foto Bertelink is een winkel in het centrum van Hengelo die gespecialiseerd is in fotohobby's. Naast het maken van pasfoto's bieden ze ook een breed assortiment aan fotocamera's, lenzen, verrekijkers, statieven, cameratassen, albums en lijsten. Ze hebben ook een fotoservice waar ze dagelijks afdrukken maken in verschillende formaten, zowel digitaal als analoog, op zowel fotopapier als canvas. Daarnaast kunnen ze ook analoge films ontwikkelen in kleur en zwart-wit. Bij Foto Bertelink hoef je geen afspraak te maken, je kunt gewoon binnenlopen en het personeel staat klaar om je te helpen. Ze hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering van hun klanten. De winkel heeft ruime openingstijden en je kunt ook contact met hen opnemen via social media.

Wil je weten wat Foto Bertelink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Foto Bertelink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Foto Bertelink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Foto Bertelink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Foto Bertelink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Foto Bertelink

Bezoekers bekeken ook