Fraai geknipt Herenkapsalon

Fraai geknipt Herenkapsalon is een Kapper gelegen aan Enschedesestraat 48-2 in Hengelo.

Meer informatie over Fraai geknipt Herenkapsalon in Hengelo

Fraai Geknipt is een all-round barbershop met vele jaren ervaring. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en bieden hun klanten advies. Ze zijn al meer dan 8 jaar werkzaam in het centrum van Hengelo en hechten veel waarde aan kwaliteit, creativiteit en passie. Bij Fraai Geknipt kun je genieten van een relaxte huiskamersfeer. Je kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken via de website. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur en op maandag en zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Fraai geknipt Herenkapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fraai geknipt Herenkapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fraai geknipt Herenkapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fraai geknipt Herenkapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fraai geknipt Herenkapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fraai geknipt Herenkapsalon

Bezoekers bekeken ook