Franciscuskerk

Franciscuskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Berfloplein 18 in Hengelo.

Meer informatie over Franciscuskerk in Hengelo

In de afgelopen week heeft de geloofsgemeenschap H. Franciscus van Assisi speciale aandacht besteed aan hun naamheilige Franciscus. Na een mooie viering op 1 oktober kregen de kerkgangers op dinsdagochtend ook een lekkernij bij de koffie. Op 4 oktober, de feestdag van Franciscus van Assisi, opende de paus in Rome de Synode. Daarnaast voelt de geloofsgemeenschap zich betrokken bij anderen en de wereld om hen heen. Ze kijken verder dan hun eigen gemeenschap, zoals tijdens de Vredesweek op 17 september. Ook kijken ze terug op de vakantie van Oekraïense kinderen en introduceren ze een nieuwe jongerenruimte genaamd Herberg de FranSoos. Verder was er een Oekraïense Paasviering op 16 april en kon de viering van het 50-jarig jubileum van het ExRa-Koor worden teruggekeken via Youtube. Het ExRa-Koor bestaat al 50 jaar en is begonnen als jongerenkoor van de Raphaëlkerk en gaat nu verder als ExRa-koor. Tot slot hebben ze acties gehouden voor de voedselbank, die een nieuwe locatie heeft gekregen maar te maken heeft met een tekort aan voedsel. Het parochiebestuur en het pastoraal team hechten veel waarde aan onderlinge verbondenheid en goede contacten.

Wil je weten wat Franciscuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Franciscuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Franciscuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Franciscuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Franciscuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Franciscuskerk

Bezoekers bekeken ook