Frans Kaas & Delicatessen

Frans Kaas & Delicatessen is een Winkel gelegen aan Wemenstraat 47 in Hengelo.

Meer informatie over Frans Kaas & Delicatessen in Hengelo

Bij FRANS vind je een exclusief assortiment aan kazen, vleeswaren, worsten, delicatessen en dranken, zowel internationaal als regionaal. Je kunt de producten thuis laten bezorgen. Daarnaast bieden ze proeverijen aan waar je kunt kennismaken met hun heerlijke producten. Ook verzorgen ze hapjes voor feestjes. Ze hebben verschillende categorieën producten, zoals bruschetta, pesto & olijven, worsten, honing, jam & chutney, kruiden & specerijen, en nog veel meer. Verder geven ze tips over het bewaren van kaas en hebben ze positieve reviews ontvangen van klanten. Het adres van de winkel is Wemenstraat 47 in Hengelo en ze zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer 074-3492588 of via e-mail contact@lekkersvanfrans.nl.

Wil je weten wat Frans Kaas & Delicatessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frans Kaas & Delicatessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frans Kaas & Delicatessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frans Kaas & Delicatessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Frans Kaas & Delicatessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frans Kaas & Delicatessen

Bezoekers bekeken ook