Fresh Skateschool

Fresh Skateschool is een Skateboardpark gelegen aan Brink 115 in Hengelo.

Meer informatie over Fresh Skateschool in Hengelo

Fresh Skateschool is dé skateschool van Twente waar je veilig kunt leren skateboarden in een ervaren omgeving. De lessen worden gegeven op skatepark Hengelo in de zomerperiode en indoor skatepark De Fabriek in Enschede in de winterperiode. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en helpen je om je skateboardvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op de website of bij Sabotage Skateshop in Hengelo. Daarnaast biedt Fresh Skateschool ook mogelijkheden voor groepen, zoals stoere kinderfeestjes of uitdagende teamuitjes. Voor meer informatie kun je contact opnemen via email (contact@freshskateschool.nl) of telefoon (+316 45516492).

Wil je weten wat Fresh Skateschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fresh Skateschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fresh Skateschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fresh Skateschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fresh Skateschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fresh Skateschool

Bezoekers bekeken ook