Functional Training Twente

Functional Training Twente is een Personal trainer gelegen aan Schipbeekstraat 14 in Hengelo.

Meer informatie over Functional Training Twente in Hengelo

Bij Functioneel Training Twente streven ze ernaar om mensen fysiek en mentaal sterker te maken. Ze geloven in balans als het gaat om gezondheid en gebruiken sport en beweging om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, geslacht of ervaring. Het team van Functional Training Twente bestaat uit Robin Roozeboom en Niek Oldenkortte, beide met jarenlange ervaring bij Defensie. Ze vinden voldoening in het helpen van mensen om fysiek en conditioneel gezonder en sterker te worden. Ze streven naar veiligheid en plezier tijdens de trainingen. De kernwaarden van FTT zijn verbondenheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en veiligheid. Klanten geven positieve reviews over de gevarieerde trainingen, goede begeleiding en gezellige sfeer. FTT wordt aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar individuele aandacht en uitdaging in een groepsomgeving. Het team biedt ook persoonlijke begeleiding en voedingsadvies aan. Overall, Functional Training Twente is een aanrader voor iedereen die zijn fysieke en mentale gesteldheid wil verbeteren.

Wil je weten wat Functional Training Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Functional Training Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Functional Training Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Functional Training Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Functional Training Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Functional Training Twente

Bezoekers bekeken ook