Fysio in je Voordeel locatie de Es

Fysio in je Voordeel locatie de Es is een Fysiotherapeut gelegen aan H. Leefsmastraat 2 in Hengelo.

Meer informatie over Fysio in je Voordeel locatie de Es in Hengelo

Een Vandaag heeft een bezoek gebracht aan Duizeligheidstherapie Twente om verslag te doen over behandelingen bij duizeligheid. Duizeligheidstherapie Twente is een initiatief van Fysio In je Voordeel, een fysiotherapiepraktijk met 4 vestigingen in Hengelo en Borne. Naast fysiotherapie bieden ze ook gespecialiseerde fysiotraining programma's aan. Ze helpen mensen met verschillende klachten, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en sportblessures. Daarnaast bieden ze ook begeleid sporten aan, zoals fitness en training voor senioren. Hun behandelingen zijn gericht op beter begrijpen, beter behandelen, beter belasten en beter bewegen. Ze hebben ook een blog met artikelen en informatie voor cliënten. Het team bestaat uit 10 fysiotherapeuten met specialisaties, preventiemedewerkers en een administratief medewerker.

Wil je weten wat Fysio in je Voordeel locatie de Es verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio in je Voordeel locatie de Es of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio in je Voordeel locatie de Es? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio in je Voordeel locatie de Es het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Fysio in je Voordeel locatie de Es reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio in je Voordeel locatie de Es

Bezoekers bekeken ook