Ge-bo paint

Ge-bo paint is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Hunenborg 1 in Hengelo.

Meer informatie over Ge-bo paint in Hengelo

GE-BO CUSTOMS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in motoren, gebruikte motoronderdelen en onderhoud. Naast het demonteren van motorfietsen voor onderdelen, bieden ze ook onderhoud, reparatie, verbouwprojecten en spuitwerk aan. Daarnaast kunnen klanten ook nieuwe slijtagedelen zoals kettingsets, remblokken, olie, bougies of filters bestellen via hun webshop. De eigenaar heeft ruim 30 jaar ervaring en is ook beschikbaar voor spuitwerkzaamheden op locatie. Het bedrijf is gevestigd in Hengelo Overijssel en is geopend op donderdagavonden en zaterdagen, maar kan ook op andere dagen of tijden worden bezocht na afspraak. Klanten kunnen ook contact opnemen voor onderdelen die niet in de webshop staan. Tot slot heeft het bedrijf een gezellige kantine waar bezoekers altijd kunnen genieten van een kopje koffie.

Wil je weten wat Ge-bo paint verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ge-bo paint of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ge-bo paint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ge-bo paint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Ge-bo paint reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ge-bo paint

Bezoekers bekeken ook