Gerard de echte bakker

Gerard de echte bakker is een Bakkerij gelegen aan Winkelcentrum Groot Driene, Willem de Merodestraat 84 in Hengelo.

Meer informatie over Gerard de echte bakker in Hengelo

Bij Gerard, De Echte Bakker, staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ze maken iedere dag vers brood en gebak in hun eigen bakkerij, waarbij ze alleen gebruik maken van de beste natuurlijke ingrediënten. Als Echte Bakker ontwikkelen ze regelmatig heerlijke nieuwe broden, gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor hen verkrijgbaar zijn. Ze nodigen iedereen uit om hun specialiteiten te komen proeven. Daarnaast bieden ze ook de Echte Bakkers Bon aan, een lekker cadeau dat onbeperkt geldig is en waarvan je zelf de waarde kunt bepalen. Deze bon is inwisselbaar bij alle Echte Bakkers in heel Nederland. De bon is verkrijgbaar in hun winkel, dus vraag ernaar bij een van hun medewerkers.

Wil je weten wat Gerard de echte bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerard de echte bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerard de echte bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerard de echte bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Gerard de echte bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerard de echte bakker

Bezoekers bekeken ook