GewoonSterk - personal training/lifestyle coaching Nederland

GewoonSterk - personal training/lifestyle coaching Nederland is een Personal trainer gelegen aan Berlijnstraat 8 in Hengelo.

Meer informatie over GewoonSterk - personal training/lifestyle coaching Nederland in Hengelo

GewoonSterk is een coaching en trainingsbedrijf dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling, met aandacht voor sport, leefstijl en mindset. Ze hebben verschillende trainers, waaronder Job Brinkman, die gediplomeerd is als personal trainer, voedingsspecialist, mindset coach, leefstijlcoach en fysiotherapeut in opleiding. Job heeft positieve reviews gekregen van klanten die zijn begeleiding hebben ervaren. Yorick merkte verbetering in zijn trainingen en voeding, en zijn mentale verandering was het belangrijkst. Kim had moeite om af te vallen, maar vond de coaching van Job begripvol en motiverend. Anne-Sophie kon dankzij Job's begeleiding 15 kg afvallen en voelde zich zowel mentaal als fysiek sterker. Thijmen voelt zich fitter en heeft 25 kg verloren dankzij de coaching van Job, die ook gericht is op slaap en stress. Marloes is 9,5 kg afgevallen en heeft de motivatie gevonden om door te gaan met sporten. Maikel voelde zich niet zelfverzekerd in zijn lichaam, maar Job's coaching heeft hem geholpen om 15 kg af te vallen en een nieuwe baan te vinden. Achmed heeft veel kennis opgedaan en is sterker en fitter dan ooit dankzij Job's begeleiding. GewoonSterk is gevestigd in Hengelo en biedt coaching en training op maat voor fysieke en mentale transformatie.

Wil je weten wat GewoonSterk - personal training/lifestyle coaching Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GewoonSterk - personal training/lifestyle coaching Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GewoonSterk - personal training/lifestyle coaching Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GewoonSterk - personal training/lifestyle coaching Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar GewoonSterk - personal training/lifestyle coaching Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GewoonSterk – personal training/lifestyle coaching Nederland

Bezoekers bekeken ook