Gezondheidscentrum Hasseler Es

Gezondheidscentrum Hasseler Es is een Medische kliniek gelegen aan Willem van Otterloostraat 32 in Hengelo.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Hasseler Es in Hengelo

Gezondheidscentrum Hasseler Es zal de jaarlijkse vaccinatie tegen de griep organiseren op woensdag 18 oktober 2023 in de Sporthal Hasseler Es. Alleen patiënten met een medische indicatie en patiënten van 60 jaar en ouder komen in aanmerking voor de griepprik. De tijden zijn als volgt ingedeeld op basis van de beginletter van de achternaam. Daarnaast is er een mogelijkheid om op woensdag 1 november 2023 een griepprik te krijgen. Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) heeft een keurmerk ontwikkeld om de kwaliteit van huisartsenpraktijken te beoordelen. Patiënten/cliënten kunnen hun mening geven door een enquête in te vullen over hun huisarts en de praktijk. Huisarts Kelderman gaat met zwangerschapsverlof en wordt tijdelijk vervangen door andere artsen. Het gezondheidscentrum biedt ook een opleidingsplaats voor huisartsen-in-opleiding. Naast deze informatie wordt aangeraden om teken te controleren en kunnen zwangere vrouwen een prik tegen kinkhoest krijgen. Het gezondheidscentrum Hasseler Es heeft het keurmerk "geaccrediteerde praktijk" van het NHG ontvangen, wat betekent dat zij voldoen aan de kwaliteitseisen en werken aan verbetering. Ten slotte wordt vermeld dat medische gegevens beschikbaar worden gesteld, zoals reeds in de media is gemeld.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Hasseler Es verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Hasseler Es of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Hasseler Es? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Hasseler Es het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Gezondheidscentrum Hasseler Es reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Hasseler Es

Bezoekers bekeken ook