GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo

GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo is een Huisarts gelegen aan Havezatenlaan 2 in Hengelo.

Meer informatie over GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo in Hengelo

GZA zorgt voor goede zorg voor asielzoekers en besteedt extra aandacht aan taal- en cultuurverschillen, de asielprocedure, de leefsituatie en de zorgbehoefte van asielzoekers. Ze hebben gezondheidscentra op bijna elke COA opvanglocatie waar asielzoekers terecht kunnen voor afspraken met zorgprofessionals. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht en het medisch contactcentrum in Arnhem. GZA betreurt de verkeerde en onvolledige weergave van de kwaliteit van zorg op de opvanglocaties in een artikel in Trouw en De Groene Amsterdammer. Ze hebben meegewerkt aan het artikel maar hebben geen inzicht gekregen in de tekst waarin ze worden genoemd. GZA herkent de knelpunten en aanbevelingen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) met betrekking tot de gezondheid van asielzoekers in crisisnoodopvanglocaties. Daarnaast heeft GZA het Bamboo-programma, een preventief trainingsprogramma voor de psychische gezondheid en weerbaarheid van asielzoekers, dat steeds meer locaties aanbieden en goede resultaten behaalt. Er worden ook nieuwe trainers opgeleid.

Wil je weten wat GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) Hengelo

Bezoekers bekeken ook