Gistraxx B.V.

Gistraxx B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Steenbakkersweg 25 in Hengelo.

Meer informatie over Gistraxx B.V. in Hengelo

Gistraxx biedt slimme apps en oplossingen voor mobiliteit. Met de apps Toplanner, Picturesender en Pressurecheck kan je tijd en geld besparen. De producten van Gistraxx zijn flexibel en betaalbaar en bieden boordcomputer onafhankelijke oplossingen, waarbij data aan elkaar gekoppeld kan worden. Daarnaast biedt Gistraxx modules aan, zoals een black box oplossing, om boordcomputers te verrijken met extra informatie. Door gebruik te maken van Gistraxx kan je mobiliteitskosten verlagen. Alle diensten worden gebundeld in één webportal en zijn geschikt voor verschillende sectoren. Bovendien is de investering laag en kunnen de applicaties verrijkt worden met andere toepassingen. Gistraxx is een bedrijf dat gespecialiseerd is in deze slimme mobiliteitsoplossingen. Neem contact op met Gistraxx voor meer informatie.

Wil je weten wat Gistraxx B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gistraxx B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gistraxx B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gistraxx B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Gistraxx B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gistraxx B.V.

Bezoekers bekeken ook