Kennisgeving ontwerpbesluit op brandveilig gebruiken van een schoolgebouw, Kerkpad 9 in Hengelo

DeHengelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontwerpbesluit op brandveilig gebruiken van een schoolgebouw, Kerkpad 9 in Hengelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Kennisgeving ontwerpbesluit Omgevingsvergunning, Kerkpad 9 in HengeloDe gemeente heeft op 4 januari 2024 een ontwerpbesluit opgesteld op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00002003 voor een omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van een schoolgebouw op locatie Kerkpad 9 in Hengelo. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend. Het ontwerpbesluit betreft:•het brandveilig gebruikenInzageHet ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage en zijn op afspraak bij team VTH Leefomgeving op op te vragen. De inzageperiode is 6 weken en start op 10 januari 2024.ProcedureGedurende de inzagetermijn kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze kunt u een afspraak maken bij team VTH Leefomgeving. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Tegen het latere besluit kunt u in beginsel alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via gemeente@hengelo.nl of telefoonnummer 14 074.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHengelogids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hengelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHengelogids.nl
Redactie deHengelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hengelo
  2. gmb-2024-15591

Gerelateerde berichten