Kennisgeving besluit op aanvraag evenementenvergunning voor de Haringparty in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo.

DeHengelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag evenementenvergunning voor de Haringparty in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo..

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 4 juni 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2024-00000275 voor een evenementenvergunning voor de Haringparty in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo op 13 juni 2024. De vergunning is toegekend en verzonden op de besluitdatum.Inzien en bezwaarU kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij team VTH Leefomgeving in het stadhuis aan het Burgemeester van der Dussenplein 1 te Hengelo. Tegen dit besluit kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van dit besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het bevoegde gezag dat het besluit heeft genomen. In het betreffende besluit staat vermeld per onderdeel wie het bevoegde gezag is die besluit heeft genomen. Dit is de burgemeester of het college van burgemeester en wethouders. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.Het maken van een afspraak voor een inzage of het stellen van vragen (over o.a. het indienen van een bezwaar) kan per email via gemeente@hengelo.nl of telefonisch via telefoonnummer 14 074.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHengelogids.nl op 07-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hengelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHengelogids.nl
Redactie deHengelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hengelo
  2. gmb-2024-246270

Gerelateerde berichten