Melding voor het saneren van asbest van een woning aan de Hummeloseweg 13, 7255AE Hengelo (Gld)

DeHengelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het saneren van asbest van een woning aan de Hummeloseweg 13, 7255AE Hengelo (Gld).

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 30 mei 2024 een Sloopmelding ontvangen. De melding gaat over het saneren van asbest van een woning aan de Hummeloseweg 13, 7255AE Hengelo (Gld).Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften.Heeft u vragen over de melding?Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. IDe melding is geregistreerd met kenmerk Z2024-1281. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHengelogids.nl op 11-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hengelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHengelogids.nl
Redactie deHengelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hengelo
  2. gmb-2024-249595

Gerelateerde berichten