Kennisgeving besluit op aanvraag voor een ontheffing op het stookverbod aan de Eetgerinksweg 15B, 7554PT Hengelo

DeHengelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag voor een ontheffing op het stookverbod aan de Eetgerinksweg 15B, 7554PT Hengelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 23 januari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2024-00000042 voor het hebben van een ontheffing op het stookverbod Eetgerinksweg 15B in Hengelo. De vergunning is verleend en verzonden op de besluitdatum. Inzien en bezwaarU kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij team VTH Leefomgeving in het stadhuis aan het Burgemeester van der Dussenplein 1. Tegen dit besluit kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van dit besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHengelogids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hengelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHengelogids.nl
Redactie deHengelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hengelo
  2. gmb-2024-40779

Gerelateerde berichten