Besluit voor het kappen en herplanten van een beukenlaan aan de Ruurloseweg in Hengelo (Gld)

DeHengelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit voor het kappen en herplanten van een beukenlaan aan de Ruurloseweg in Hengelo (Gld).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 29 januari 2024 heeft de gemeente Bronckhorst een besluit genomen op de aanvraag voor het kappen en herplanten van een beukenlaan aan de Ruurloseweg in Hengelo (Gld). De aanvraag is geregistreerd met zaaknummer Z2023-0251De ter inzage eindigd op 15 maart 2024.Het besluit en de bijlagen kunt u inzien bij Bekijk documenten. Op uw verzoek kunnen wij het besluit en de bijlagen via de e-mail naar u opsturen. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij het besluit en de bijlagen per post opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.Mogelijkheden voor beroepEen belanghebbende, alsmede een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.De omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHengelogids.nl op 03-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hengelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHengelogids.nl
Redactie deHengelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hengelo
  2. gmb-2024-53558

Gerelateerde berichten