GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente

GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente is een Tandartspraktijk gelegen aan Welbergweg 27 in Hengelo.

Meer informatie over GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente in Hengelo

Bij Goedlachs Mondhygiënistenpraktijk Twente kun je terecht voor een gezonde en frisse mond. De mondhygiënist is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van verschillende mondproblemen, zoals bloedend tandvlees, tandsteen, ontstoken tandvlees, parodontitis, een slechte adem, zenuwpijn en tanderosie. Bloedend tandvlees kan wijzen op een beginnende tandvleesontsteking, wat serieus genomen moet worden om verdere problemen te voorkomen. Teruggetrokken tandvlees kan verschillende oorzaken hebben en het is belangrijk om verdere teruggang te voorkomen. Gevoelige tanden kunnen ontstaan doordat het tandbeen bloot komt te liggen, wat pijn veroorzaakt bij het eten of drinken van warme, koude, zoete of zure voedingsmiddelen. Tanderosie is het oplossen van het tandglazuur door zuren uit voeding, dranken of maagzuur, en kan ernstige gevolgen hebben. Ook tijdens de zwangerschap is goede mondverzorging belangrijk om mondproblemen te voorkomen. Bij Goedlachs kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals mondhigiëne instructies, gebitsreiniging, reiniging van implantaten en behandelingen bij kinderen. De mondhygiënist speelt een belangrijke rol bij het voorkomen en behandelen van mondproblemen. Janine Hagels, met ruim 30 jaar ervaring als mondhygiënist, is werkzaam bij Goedlachs. Voor meer informatie of het maken van.

Wil je weten wat GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GOEDLACHS Mondhygiënistenpraktijk Twente

Bezoekers bekeken ook