Golden Sakura

Golden Sakura is een Sushirestaurant gelegen aan Marktstraat 9 in Hengelo.

Meer informatie over Golden Sakura in Hengelo

Golden Sakura is een restaurant dat meer biedt dan alleen eten. Het is een plek waar gelijkgestemden samenkomen en aan het einde van de avond met een verhaal naar huis gaan. Het restaurant biedt een culinaire reis door de Japanse keuken, met heerlijke gerechten en meeslepende muziek. Het personeel houdt rekening met dieetwensen, zoals vegetarisch of glutenvrij eten. Bij Golden Sakura hoef je je geen zorgen te maken over tijdslimieten, want het doel is dat gasten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun maaltijd. Het restaurant is perfect voor verschillende gelegenheden, zoals een romantisch diner, een maaltijd met vrienden of een zakelijke bijeenkomst. Het All You Can Eat Sushi restaurant biedt een uitgebreide menukaart met diverse gerechten, variërend van traditionele sushi tot unieke creaties. De focus ligt op kwaliteit en versheid, met dagelijks bereide sushi met verse ingrediënten. Het restaurant streeft ernaar om de beste sushi-ervaring te bieden in een ontspannen en gezellige sfeer. Klanten zijn lovend over het heerlijke eten, de vriendelijke bediening en de gezellige ambiance. De prijzen variëren, maar voor volwassenen is het € 36,00 en voor kinderen € 19,50. Tijdens de kerstdagen gelden andere prijzen. Kortom, Golden Sakura is een must-visit voor liefhebbers van sushi en de Japanse keuken.

Wil je weten wat Golden Sakura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golden Sakura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golden Sakura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golden Sakura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Golden Sakura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golden Sakura

Bezoekers bekeken ook