Golfshop Driene

Golfshop Driene is een Golfwinkel gelegen aan Morshoekweg 16 in Hengelo.

Meer informatie over Golfshop Driene in Hengelo

In de grootste golfwinkel van Midden, Oost en Noord Nederland vind je een groot assortiment aan elektrische en duw trolleys, golfkleding, golfschoenen en golfcadeaus. Ze bieden ook perfecte service en deskundig advies, met een eigen werkplaats voor onderhoud en reparaties. Daarnaast hebben ze een ruime keuze aan golf logoballen en zijn ze een officiële dealer van GoKart. Momenteel hebben ze ook verschillende aanbiedingen op elektrische golftrolleys en golfsets. Ze hebben een showroom van 500 m2 waar je alles kunt vinden op het gebied van golf. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een totaal assortiment aan golfartikelen en is gespecialiseerd in elektrische golftrolleys. Ze bieden ook een goede klantenservice en reparatieservice. De openingstijden van de showroom zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Golfshop Driene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golfshop Driene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golfshop Driene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golfshop Driene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Golfshop Driene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golfshop Driene

Bezoekers bekeken ook