Goossens wonen en slapen - Hengelo

Goossens wonen en slapen - Hengelo is een Woonwinkel gelegen aan Het Plein 70 in Hengelo.

Meer informatie over Goossens wonen en slapen - Hengelo in Hengelo

Goossens wonen & slapen heeft 25 woonwinkels verspreid over het hele land. Deze woonwinkels, ook wel inspiration stores genoemd, bieden een totale woonbeleving met een unieke meubelcollectie in verschillende stijlen. Naast meubels biedt Goossens ook exclusieve ontwerpen aan, gemaakt van solide materialen en op een maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd en getransporteerd. Daarnaast biedt Goossens persoonlijk adviesgesprekken aan om klanten te helpen bij het vinden van de juiste meubels en bieden ze gratis interieuradvies en slaapadvies aan. Bovendien heeft Goossens aantrekkelijke prijzen, uitgebreide services en snelle leveringsopties, waaronder bezorging en inruilservice. Klanten kunnen veilig online shoppen met de zekerheden van Thuiswinkel Waarborg en CBW garanties. Daarnaast heeft Goossens een Trustpilot score van 4.5 uit 5 en is het uitgeroepen tot beste webshop van Nederland in 2023-2024. Klanten kunnen een account aanmaken om hun gegevens, wensenlijst en orders te bekijken. Verzending is gratis en wordt gedaan door externe partners zoals PostNL, waarbij klanten kunnen kiezen voor zelfmontage of de Goossens bezorgservice. Klanten kunnen ook een afspraak maken in een van de 25 winkels om favoriete meubels te bekijken en te voelen.

Wil je weten wat Goossens wonen en slapen - Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goossens wonen en slapen - Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goossens wonen en slapen - Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goossens wonen en slapen - Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Goossens wonen en slapen - Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goossens wonen en slapen – Hengelo

Bezoekers bekeken ook