Grand café & boetiekhotel De Verééniging

Grand café & boetiekhotel De Verééniging is een Restaurant gelegen aan Parallelweg Ls 2a in Hengelo.

Meer informatie over Grand café & boetiekhotel De Verééniging in Hengelo

Het Wapen van Hengelo is oorspronkelijk opgericht als verenigingsgebouw door de gebroeders Stork&Co, met als doel mensen bij elkaar te brengen. Het is een ontmoetingsplek waar gasten kunnen genieten van een fijne dag of avond uit, heerlijke gerechten, prachtige wijnen en een mooie ambiance. Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor lunch en van dinsdag tot en met zondag ook voor diner. Daarnaast biedt het Wapen van Hengelo ook mogelijkheden voor feesten en evenementen in een fraaie omgeving. Er zijn ook 12 suites beschikbaar voor overnachtingen. Het is zelfs mogelijk om hier je bruiloft te vieren, van ceremonie tot feest en overnachting in de bruidssuite. Het Wapen van Hengelo maakt deel uit van de Van Berkel Hospitality groep, die ook andere horecagelegenheden beheert. De contactgegevens van het Wapen van Hengelo zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Grand café & boetiekhotel De Verééniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand café & boetiekhotel De Verééniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand café & boetiekhotel De Verééniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand café & boetiekhotel De Verééniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Grand café & boetiekhotel De Verééniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand café & boetiekhotel De Verééniging

Bezoekers bekeken ook