Grieks Restaurant Delphi

Grieks Restaurant Delphi is een Grieks restaurant gelegen aan Drienerstraat 12 in Hengelo.

Meer informatie over Grieks Restaurant Delphi in Hengelo

Bij Delphi kun je niet alleen genieten van Griekse lekkernijen, maar ook van de Griekse cultuur en sfeer. Het restaurant biedt Griekse muziek en een gezellige ambiance. Daarnaast verzorgen ze ook catering aan huis voor feesten en speciale gelegenheden. Je kunt gemakkelijk online een cadeaubon bestellen, leuk als verjaardagscadeau. Voor vragen of reserveringen kun je contact opnemen via het contactformulier, telefoonnummer of e-mailadres. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Het restaurant is gerealiseerd door VANISI9N.nl.

Wil je weten wat Grieks Restaurant Delphi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grieks Restaurant Delphi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grieks Restaurant Delphi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grieks Restaurant Delphi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Grieks Restaurant Delphi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grieks Restaurant Delphi

Bezoekers bekeken ook