Güven Slagerij

Güven Slagerij is een Slagerij gelegen aan Oude Postweg 186 in Hengelo.

Meer informatie over Güven Slagerij in Hengelo

Güven Slagerij is dé Turkse slagerij van Hengelo, waar u dagelijks vers en 100% halal vlees kunt vinden. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbare en transparante slagerij. Ze hebben een breed assortiment aan vlees, kip en overige producten. In de slagerij kunt u als klant alles zien wat er gebeurt, van het snijden van het vlees tot aan de hygiënische werkomgeving. Güven Slagerij staat bekend om hun eerlijke prijzen en het beste halal vlees, vers van het mes. Ze hebben ook een werkplaats en bedienen een groot werkgebied. Klanten zijn tevreden over de slagerij en hun openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Güven Slagerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Güven Slagerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Güven Slagerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Güven Slagerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Güven Slagerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Güven Slagerij

Bezoekers bekeken ook