Gymzaal Jacques Perkstraat

Gymzaal Jacques Perkstraat is een Sportcomplex gelegen aan Jacques Perkstraat 13 in Hengelo.

Meer informatie over Gymzaal Jacques Perkstraat in Hengelo

In de gemeente Hengelo zijn er meer dan twintig verschillende gymlokalen, sportzalen en sporthallen te huur. Deze sportruimtes zijn beschikbaar voor verschillende activiteiten, zoals volleyballen, voetballen en kinderfeestjes. De ruimtes kunnen zowel doordeweeks als in het weekend gehuurd worden en verschillen in grootte. Ze zijn geschikt voor zaalsporten en andere bewegingsactiviteiten. De adressen van de locaties zijn te vinden op een kaartje. De tarieven voor het huren van deze sportruimtes worden jaarlijks vastgesteld door het college. Als je interesse hebt om een gymlokaal, sportzaal of sporthal te huren, kun je contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Gymzaal Jacques Perkstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymzaal Jacques Perkstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymzaal Jacques Perkstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymzaal Jacques Perkstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Gymzaal Jacques Perkstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymzaal Jacques Perkstraat

Bezoekers bekeken ook