Gymzaal Merelweg

Gymzaal Merelweg is een Sportcomplex gelegen aan Merelweg 21 in Hengelo.

Meer informatie over Gymzaal Merelweg in Hengelo

In de gemeente Hengelo zijn er meer dan twintig verschillende gymlokalen, sportzalen en sporthallen te huur. Deze sportruimtes kunnen zowel door de week als in het weekend gehuurd worden en zijn geschikt voor zaalsporten en andere bewegingsactiviteiten. De grootte van de ruimtes varieert, waarbij een gymlokaal het kleinst is en een sporthal het grootst. De tarieven voor het huren van deze ruimtes worden jaarlijks door het college vastgesteld en kunnen worden gevonden in de Tarieven sportverhuur 2023. Voor meer informatie en het huren van een gymlokaal, sportzaal of sporthal kan er contact opgenomen worden met de gemeente Hengelo.

Wil je weten wat Gymzaal Merelweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymzaal Merelweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymzaal Merelweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymzaal Merelweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Gymzaal Merelweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymzaal Merelweg

Bezoekers bekeken ook