H. Blasius

H. Blasius is een Katholieke kerk gelegen aan Haaksbergerstraat 187 in Hengelo.

Meer informatie over H. Blasius in Hengelo

De Heilige Geest parochie in Twente heeft geloofsgemeenschappen in Beckum, Bentelo, Delden, Goor, Hengevelde en St. Isidorushoeve. Het centrale secretariaat bevindt zich in Goor, terwijl het pastoraal team een secretariaat heeft in Delden. Delden is het Eucharistisch centrum van de parochie. Het infoblad van de parochie, genaamd "Geestig", verschijnt 8 keer per jaar. De vieringen van de Heilige Geest parochie zijn live of terug te kijken via het Youtube kanaal. Daarnaast is er een Android app beschikbaar voor historische en actuele informatie over de parochie. Parochianen kunnen doneren voor de online vieringen via de digitale collecte. Verder kunnen mensen de laatste uitgave van "Geestig" bekijken, zich abonneren op de nieuwsbrief, blogberichten lezen, hun mening delen over de terugkeer naar het kerkgebouw en het volledige fotoalbum bekijken.

Wil je weten wat H. Blasius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Blasius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Blasius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Blasius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar H. Blasius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Blasius

Bezoekers bekeken ook