Haarkliniek Dr. Don

Haarkliniek Dr. Don is een Medische kliniek gelegen aan Demmersweg 136 in Hengelo.

Meer informatie over Haarkliniek Dr. Don in Hengelo

Haarkliniek Dr. Don is gespecialiseerd in het behandelen van haarproblemen met perfect resultaat. Ze hebben al 25 jaar medische vakkundigheid en maken gebruik van de nieuwste technieken. De kliniek staat bekend om hun persoonlijke benadering en het leveren van een natuurlijk resultaat. Ze bieden ook betrouwbaar advies. Een van de behandelingen die ze aanbieden is de Soft Laser ELT, een veilige vorm van licht therapie die gebruikt wordt om haarverlies bij mannen en vrouwen te behandelen. Een andere behandeling is Mesotherapie met PRP Plasma, een innovatieve en effectieve methode om haargroei te stimuleren en de bloedsomloop van de haarzakjes te verbeteren. Een afspraak maken kan door contact op te nemen met de kliniek en een intake is altijd gratis. De kliniek heeft ook een locatie in Amsterdam en Hengelo. Ze hebben een hoge score op basis van 1245 ervaringen en zijn aangesloten bij verschillende instanties.

Wil je weten wat Haarkliniek Dr. Don verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarkliniek Dr. Don of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarkliniek Dr. Don? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarkliniek Dr. Don het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Haarkliniek Dr. Don reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarkliniek Dr. Don

Bezoekers bekeken ook