Haarstudio Duet & friends,

Haarstudio Duet & friends, is een Kapper gelegen aan Dr. Martin Luther Kingstraat 46 in Hengelo.

Meer informatie over Haarstudio Duet & friends, in Hengelo

Haarstudio Duet & friends is dé krullenkapper in Hengelo, waar zowel dames als heren terecht kunnen. Ze staan bekend als dé plek in Hengelo om je krullen te laten knippen voor een betaalbare prijs. Bij Duet & friends nemen ze de tijd voor elke klant en word je geholpen in een persoonlijke en rustige sfeer. Voordat er wordt geknipt, luisteren ze eerst naar je wensen en kijken ze naar de mogelijkheden. Er wordt altijd in goed overleg geknipt, want knippen doe je samen. Maar liefst 90% van hun klanten komt speciaal naar Duet voor het knippen van krullen. Duet & friends is inmiddels een bekende krullenkapper met klanten uit Midden- en Oost-Nederland. Ze knippen niet alleen dames, maar ook heren en kinderen. Daarnaast is er een video gemaakt door Henk Offenberg ter promotie van de verhuizing van de salon van Enschede naar Hengelo in 2016. Voor meer informatie en beelden kun je terecht op de website van Studio Beeld en Verbeelding. Volg Haarstudio Duet & friends ook op social media.

Wil je weten wat Haarstudio Duet & friends, verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Duet & friends, of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Duet & friends,? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Duet & friends, het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Haarstudio Duet & friends, reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Duet & friends,

Bezoekers bekeken ook