Haarstudio Ying

Haarstudio Ying is een Kapper gelegen aan Industriestraat 65 in Hengelo.

Meer informatie over Haarstudio Ying in Hengelo

Onze haarstudio biedt een unieke mix van moderne kniptechnieken en traditionele gewoontes. In onze studio staat persoonlijke aandacht centraal en we verwelkomen je graag met een kop koffie om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. We hebben diverse knipstijlen, dus er is altijd wel één die bij je past. Daarnaast kunnen we ook bruidskapsels verzorgen en bieden we epileren met draad aan, een fijne techniek die het haar tot aan de haarzak aanpakt. Ook mannen met een baard kunnen bij ons terecht voor een frisse look. Onze haarstudioying heeft topstylisten, kleurspecialisten, een krullenexpert en biedt ook hairextensions aan. Ben je geïnteresseerd? Kom dan langs bij onze locatie of neem contact op via 074-291 1019.

Wil je weten wat Haarstudio Ying verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Ying of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Ying? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Ying het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Haarstudio Ying reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Ying

Bezoekers bekeken ook