Hair & Beauty ZoNice

Hair & Beauty ZoNice is een Kapper gelegen aan B.P. Hofstedestraat 12 in Hengelo.

Meer informatie over Hair & Beauty ZoNice in Hengelo

Bij ZoNice Hair & Beauty kun je terecht voor advies en behandelingen op afspraak. Als je geen afspraak hebt, kun je altijd even binnenlopen en wie weet is er gelijk tijd. De salon is sfeervol ingericht en de eigenaar denkt graag met je mee. Je kunt online een afspraak maken, maar als je gewenste behandeling er niet bij staat, kun je ook bellen. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 18:00, op zaterdag van 9:00 tot 14:00 en op maandag is de salon gesloten. Voor contact kun je bellen naar 074-357 86 48 of mailen naar info@zonice.nl. Het adres van de salon is B.P.Hofstedestraat 12, 7551DG Hengelo (OV).

Wil je weten wat Hair & Beauty ZoNice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair & Beauty ZoNice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair & Beauty ZoNice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair & Beauty ZoNice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hair & Beauty ZoNice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair & Beauty ZoNice

Bezoekers bekeken ook