HALTEC Nederland B.V. - Bedrijfshallen en opslaghallen

HALTEC Nederland B.V. - Bedrijfshallen en opslaghallen is een Bouwbedrijf gelegen aan Demmersweg 43 in Hengelo.

Meer informatie over HALTEC Nederland B.V. - Bedrijfshallen en opslaghallen in Hengelo

Onze beproefde party- en feesttenten hebben vanaf nu een eigen naam: Haltent by HALTEC. Deze tenten staan bekend om hun constructieve veiligheid en worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals opslag, tentoonstellingen en verkoop. Ze zijn zowel te huur als te koop en bieden een voordelige en ongecompliceerde oplossing voor tijdelijke en langdurige opslag. Daarnaast biedt HALTEC ook individueel geplande stalen hallen aan, die geschikt zijn voor diverse toepassingen, zoals productie, opslag en tentoonstellingen. Deze hallen worden op maat gemaakt en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. HALTEC staat bekend om zijn expertise in hallenbouw en hanteert de "6 criteria voor extra ruimte" om de wensen van klanten te realiseren. De hallen worden "made in Germany" geproduceerd en bieden een faire prijs-prestatieverhouding. HALTEC heeft meer dan 20 jaar ervaring, een eigen ontwerp- en ingenieursbureau en is gecertificeerd volgens de laatste normen. Het bedrijf biedt ook flexibele huurmogelijkheden aan en heeft een uitgebreide referentiedatabase met tevreden klanten uit verschillende sectoren. HALTEC staat klaar om advies te geven en te helpen bij het realiseren van extra ruimtebehoefte.

Wil je weten wat HALTEC Nederland B.V. - Bedrijfshallen en opslaghallen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HALTEC Nederland B.V. - Bedrijfshallen en opslaghallen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HALTEC Nederland B.V. - Bedrijfshallen en opslaghallen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HALTEC Nederland B.V. - Bedrijfshallen en opslaghallen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar HALTEC Nederland B.V. - Bedrijfshallen en opslaghallen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HALTEC Nederland B.V. – Bedrijfshallen en opslaghallen

Bezoekers bekeken ook